Iskunvaimentimien huoltoa ei kannata laiminlyödä. Riittävän usein ja ennenkaikkea oikein tehty huolto varmistaa, että vaimentimet toimivat tarkoituksenmukaisesti joka tilanteessa. Tarpeeksi usein tehty huolto vähentää myös osien ylimääräistä kulumista. Huoltoon kuuluu iskunvaimentimien täydellinen purku, osien pesu ja huolellinen tarkastus. Kuluneet ja/tai vahingoittuneet osat vaihdetaan uusiin alkuperäisosiin, vaimentimet kasataan ja tehdään huolellinen ilmaus. Lisäksi huoltoon kuuluu myös vaimennuksen muutokset mikäli sille on tarvetta – ei siis erillistä veloitusta muutostyöstä!

Skog Racingin perustajalla Ari Skogilla on yli 30 vuoden kokemus iskunvaimentimien suunnittelu-, kehitys- sekä muutostöistä ja hän on työskennellyt uransa aikana useissa tehdastiimeissä auttaen kuljettajia useisiin maailmanmestaruuksiin saakka! Skog on ollut myös mukana kehittämässä säädöt moniin tuotanto- ja tehdaspyöriin tehtaan iskunvaimentaja-teknikkona. Ari on edelleen tiiviisti yhteydessä WP:n, Showan ja Kayaban tehtaisiin ja on tietoinen uusimmista maailmalla käytettävistä osista ja settingeistä. Näin ollen Skog Racingillä on mahdollisesti eniten kokemusta ja tietoa alalta koko maassa.

Halusit sitten perushuollon, vaimennuksen muutoksia tai muita suorituskykyä parantavia osia ja pinnoituksia, löytyy Skog Racingiltä varmasti ratkaisu! Soita tai lähetä sähköpostia, niin voimme yhdessä suunnitella juuri sinulle parhaan mahdollisen kokonaisuuden.

Jos haluat huollattaa iskunvaimentimesi meillä, löydät ohjeet tästä.

  • 130€ Etuiskunvaimentimet (sisältää öljyt, mutta ei tiivisteitä tai muita vaihdettavia osia)
  • 110€ Takaiskunvaimennin (sisältää öljyt ja typen, mutta ei tiivisteitä tai muita vaihdettavia osia)
  • 20€ Pesu Vain, jos tarvetta, joten pese vaimentimet huolellisesti ennen lähetystä! Hintoihin sisältyy vaimennuksen muutokset, mutta ei mahdollisesti tarvittavia shimmilevyjä.